A legvégső filozófia ezen a cslogon. A bartosizmus abszurd filozófiai kísérlet, ami hosszú távon igazoltan tudatmódosító hatással bír. Az itt bemutatott gyakorlatok, gondolatok és életforma könnyen károsíthatják az Önök egészségét, de egyrészt még mindig kevésbé, mint egy "fejlett" ipari társadalomban élni, másrészt mi is az "egészség" és léte mióta magától értetődő érték?

"A Moslékfőző csollap az élőétel, a Bartosizmus az Ebroniton a készülő főfogás" - ahogy mesterünk mondja. A bartosizmust kommentáljátok szabadon! Minden észrevételért, kérdésért, kérésért, ötletért szpaszíba! A bartosizmus a három T filozófiája: Tanuljátok, Tanítsátok, Terjesszétek!

Aki bármivel, általunk ihletett írással, videóval vagy bármilyen szellemi alkotással hozzájárulna a csloghoz, ne habozzon azt jelezni. Aki rendelkezik Bartos Cs. István, Bartos Csaba vagy "Moslékfőző" Bartos Cs. Pisti által írt kézirattal vagy általa készített képpel, amit megosztana velünk - kölcsönadna másolásra - jelezze levélcímünkön. A Bartos Archívum minden hozzájárulást örömmel fogad.

Levélcímünk az ebroniton: bartosizmus@gmail.com

Tanítómesterünk csollapja: http://moslekfozo.atw.hu/

2010. június 23., szerda

Tanyasi vándor filozófus - Az első hanglemez "B-oldala"


Míg a beszélgetés már ismert részében a bartosista társadalomfilozófia alapjait ismerhettük meg, az ezt követő bartosista lakomán az alkotói folyamatokba nyerhettünk betekintést. Az aszketizmus bartosi fogalma elválaszthatatlan a végső filozófia embertanától éppúgy, mint a mester "gyakorlati ideológiájától" - vagyis a bartosista világnézet alkotó és újrafeldolgozó reprezetációjától. Ezért is döntöttünk úgy, hogy nyilvánosságra hozzuk e meditatívabb és kísérletibb jellegű albumot is. Vigyázat, explicit tartalom, provokatív megnyilvánulások, csak haladó bartosistáknak ajánljuk!

A lemez mp3 formátumban letölthető innét. (Hossza: 45 perc) 

A megnyitáshoz szükséges jelszó: nyezsaszto

A lemezen eredeti bartosista zajtextúrák (szöszmötölés, szutyakolás, toroköblögetés) találhatóak!1 megjegyzés:

Címkék

Google Website Translator Gadget