A legvégső filozófia ezen a cslogon. A bartosizmus abszurd filozófiai kísérlet, ami hosszú távon igazoltan tudatmódosító hatással bír. Az itt bemutatott gyakorlatok, gondolatok és életforma könnyen károsíthatják az Önök egészségét, de egyrészt még mindig kevésbé, mint egy "fejlett" ipari társadalomban élni, másrészt mi is az "egészség" és léte mióta magától értetődő érték?

"A Moslékfőző csollap az élőétel, a Bartosizmus az Ebroniton a készülő főfogás" - ahogy mesterünk mondja. A bartosizmust kommentáljátok szabadon! Minden észrevételért, kérdésért, kérésért, ötletért szpaszíba! A bartosizmus a három T filozófiája: Tanuljátok, Tanítsátok, Terjesszétek!

Aki bármivel, általunk ihletett írással, videóval vagy bármilyen szellemi alkotással hozzájárulna a csloghoz, ne habozzon azt jelezni. Aki rendelkezik Bartos Cs. István, Bartos Csaba vagy "Moslékfőző" Bartos Cs. Pisti által írt kézirattal vagy általa készített képpel, amit megosztana velünk - kölcsönadna másolásra - jelezze levélcímünkön. A Bartos Archívum minden hozzájárulást örömmel fogad.

Levélcímünk az ebroniton: bartosizmus@gmail.com

Tanítómesterünk csollapja: http://moslekfozo.atw.hu/

2011. január 23., vasárnap

Bartos Csaba: Szent Varecza élete (2004)


Az utóbbi tíz év egyik legkevésbé ismert irodalmi remeke e szigorú kísérleti próza és versgyűjtemény, egy örökké készülő életrajz munkálatainak dokumentációja. Mivel megvásárolható, a szerzők támogatása végett nem tettük közzé, és Bartos mester kérésére itt is hirdetjük: nagyjából százas nagyságrendben újra lett nyomva az életrajz eredetileg 500 példányban kinyomott második kötete (az első csak szűk példányszámban készült el, a harmadik soha nem fejeződött be), a szerzőtől és Szent Varecza postacímén megvásárolható 500,-os darabáron. Bartos mester külön ajánlata: a könyv tőle személyesen megszerezhető két liter koccintós vagy egy élő nyúl fejében, amit helyben fogyasztana el. Kötve, 304 oldal. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Címkék

Google Website Translator Gadget