A legvégső filozófia ezen a cslogon. A bartosizmus abszurd filozófiai kísérlet, ami hosszú távon igazoltan tudatmódosító hatással bír. Az itt bemutatott gyakorlatok, gondolatok és életforma könnyen károsíthatják az Önök egészségét, de egyrészt még mindig kevésbé, mint egy "fejlett" ipari társadalomban élni, másrészt mi is az "egészség" és léte mióta magától értetődő érték?

"A Moslékfőző csollap az élőétel, a Bartosizmus az Ebroniton a készülő főfogás" - ahogy mesterünk mondja. A bartosizmust kommentáljátok szabadon! Minden észrevételért, kérdésért, kérésért, ötletért szpaszíba! A bartosizmus a három T filozófiája: Tanuljátok, Tanítsátok, Terjesszétek!

Aki bármivel, általunk ihletett írással, videóval vagy bármilyen szellemi alkotással hozzájárulna a csloghoz, ne habozzon azt jelezni. Aki rendelkezik Bartos Cs. István, Bartos Csaba vagy "Moslékfőző" Bartos Cs. Pisti által írt kézirattal vagy általa készített képpel, amit megosztana velünk - kölcsönadna másolásra - jelezze levélcímünkön. A Bartos Archívum minden hozzájárulást örömmel fogad.

Levélcímünk az ebroniton: bartosizmus@gmail.com

Tanítómesterünk csollapja: http://moslekfozo.atw.hu/

2011. január 20., csütörtök

Bartos-életinterjú II.


Nyáron megkezdett életinterjú-sorozatunkat folytatjuk ezzel a 4x30 perces cím nélküli albummal. Sok kérdésre nem kapunk választ, viszont még több kérdéssel gazdagodhatunk. A hangminőség maga is eléggé bartosista - köszönhetően a megszokott spártai körülményeknek - de ez nem megy végzetesen az élvezhetőség rovására. A hanglemez nyomokban lótrágyát és rohadt tököt is tartalmaz, lehetőleg tartsuk tőle távol a legkisebbeket, akik még nem tudják, mi való a a szááájba és mi nem.

Letölthető innen.  
A jelszó ismét: nyezsaszto

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Címkék

Google Website Translator Gadget