A legvégső filozófia ezen a cslogon. A bartosizmus abszurd filozófiai kísérlet, ami hosszú távon igazoltan tudatmódosító hatással bír. Az itt bemutatott gyakorlatok, gondolatok és életforma könnyen károsíthatják az Önök egészségét, de egyrészt még mindig kevésbé, mint egy "fejlett" ipari társadalomban élni, másrészt mi is az "egészség" és léte mióta magától értetődő érték?

"A Moslékfőző csollap az élőétel, a Bartosizmus az Ebroniton a készülő főfogás" - ahogy mesterünk mondja. A bartosizmust kommentáljátok szabadon! Minden észrevételért, kérdésért, kérésért, ötletért szpaszíba! A bartosizmus a három T filozófiája: Tanuljátok, Tanítsátok, Terjesszétek!

Aki bármivel, általunk ihletett írással, videóval vagy bármilyen szellemi alkotással hozzájárulna a csloghoz, ne habozzon azt jelezni. Aki rendelkezik Bartos Cs. István, Bartos Csaba vagy "Moslékfőző" Bartos Cs. Pisti által írt kézirattal vagy általa készített képpel, amit megosztana velünk - kölcsönadna másolásra - jelezze levélcímünkön. A Bartos Archívum minden hozzájárulást örömmel fogad.

Levélcímünk az ebroniton: bartosizmus@gmail.com

Tanítómesterünk csollapja: http://moslekfozo.atw.hu/

2010. június 22., kedd

Az új ember kovácsa - Az első bartosista hanglemez!A Bartos-archívum hanglemez sorozatunk első darabját adjuk közre, mely az első, 2009. tavaszán tartott bartosista szemináriumunk anyagából válogat egy csokorra valót. A beszélyek és viták gondolati ívének követése fontos lépcsőjét képezi a bartosista filozófia megértésének, valamint az arról szóló monográfiánk következő fejezetének egyik központi gondolati magvához szolgál táptalajul. Az anyagot csak haladó bartosistáknak ajánljuk, és azoknak, akiknek már úgyis mindegy. Teljes időtartama: 45 perc. 
A lemez innen hallgatható meg
A lemezen eredeti bartosista zajtextúrák (szöszmötölés, szutyakolás, toroköblögetés) találhatóak!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Címkék

Google Website Translator Gadget