A legvégső filozófia ezen a cslogon. A bartosizmus abszurd filozófiai kísérlet, ami hosszú távon igazoltan tudatmódosító hatással bír. Az itt bemutatott gyakorlatok, gondolatok és életforma könnyen károsíthatják az Önök egészségét, de egyrészt még mindig kevésbé, mint egy "fejlett" ipari társadalomban élni, másrészt mi is az "egészség" és léte mióta magától értetődő érték?

"A Moslékfőző csollap az élőétel, a Bartosizmus az Ebroniton a készülő főfogás" - ahogy mesterünk mondja. A bartosizmust kommentáljátok szabadon! Minden észrevételért, kérdésért, kérésért, ötletért szpaszíba! A bartosizmus a három T filozófiája: Tanuljátok, Tanítsátok, Terjesszétek!

Aki bármivel, általunk ihletett írással, videóval vagy bármilyen szellemi alkotással hozzájárulna a csloghoz, ne habozzon azt jelezni. Aki rendelkezik Bartos Cs. István, Bartos Csaba vagy "Moslékfőző" Bartos Cs. Pisti által írt kézirattal vagy általa készített képpel, amit megosztana velünk - kölcsönadna másolásra - jelezze levélcímünkön. A Bartos Archívum minden hozzájárulást örömmel fogad.

Levélcímünk az ebroniton: bartosizmus@gmail.com

Tanítómesterünk csollapja: http://moslekfozo.atw.hu/


2012. március 23., péntek

Meghívó


Március 24-én, szombaton este 6-ra jön Bartos Cs. István (a Milla nemrég döntős álomfőjelöltje) Pestre a Vakrepülés Színtársulat meghívására, amely egy vakokból és gyengénlátókból álló amatőr csoport, sok bartosistával. Egy baráti találkozó után a Möster megismerkedik a vakok világával, azaz részt vesz a Varázskert örökösei c. előadáson nézőként. Ez nagy önmegtartóztatást kíván majd tőle, ugyanis kénytelen lesz tiszta ruhába, lecsutakolva megjelenni, nem vihet be magával semmi szutyakolnivalót, ugyanis az előadás részben szagokra épül.
A cím: Zugló, Hermina út 3. Lipták-villa. Gyülekezző: este 6 óra.
Természetesen lehetőség lesz interjú készítésére is, mind Bartos, mind a szervezők részéről, és az eseményre hívtunk pár sajtóst és bloggert. Ha érdekel benneteket a dolog, akkor holnap este 6-ra gyertek a Lipták-villához. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Címkék

Google Website Translator Gadget