A legvégső filozófia ezen a cslogon. A bartosizmus abszurd filozófiai kísérlet, ami hosszú távon igazoltan tudatmódosító hatással bír. Az itt bemutatott gyakorlatok, gondolatok és életforma könnyen károsíthatják az Önök egészségét, de egyrészt még mindig kevésbé, mint egy "fejlett" ipari társadalomban élni, másrészt mi is az "egészség" és léte mióta magától értetődő érték?

"A Moslékfőző csollap az élőétel, a Bartosizmus az Ebroniton a készülő főfogás" - ahogy mesterünk mondja. A bartosizmust kommentáljátok szabadon! Minden észrevételért, kérdésért, kérésért, ötletért szpaszíba! A bartosizmus a három T filozófiája: Tanuljátok, Tanítsátok, Terjesszétek!

Aki bármivel, általunk ihletett írással, videóval vagy bármilyen szellemi alkotással hozzájárulna a csloghoz, ne habozzon azt jelezni. Aki rendelkezik Bartos Cs. István, Bartos Csaba vagy "Moslékfőző" Bartos Cs. Pisti által írt kézirattal vagy általa készített képpel, amit megosztana velünk - kölcsönadna másolásra - jelezze levélcímünkön. A Bartos Archívum minden hozzájárulást örömmel fogad.

Levélcímünk az ebroniton: bartosizmus@gmail.com

Tanítómesterünk csollapja: http://moslekfozo.atw.hu/

2011. február 16., szerda

Bartos Cs. István évértékelő beszédjit gyakorolja (2011. jan.)

A mester megkért, ne titkoljuk el a tanítványok elől tökéletlennek ítélt schmitt pál-paródiájának próbafölvételeit.

3 megjegyzés:

  1. szevassz. éjjé soká nagy Bartos

    VálaszTörlés
  2. a kannibálos történet fasza nagyon. hol a faszba van söjtörpuszta bartos? eccer innék veled eggyet.vanneked olyanod hogy fészbuk??? az én becses nevem király péter szemüveg kapucni van rajtam a képen. tudom hogy le se szarod de hátha. a vörösisten áldjon meg mindenkit

    VálaszTörlés
  3. oldalt van facebook-doboz, ahol kapcsolatba léphetsz Bartossal. söjtörpuszta bács-kiskun megyében volt, de már nem hívják így azt a környéket.

    VálaszTörlés

Címkék

Google Website Translator Gadget